banner new4

Autohandelaar

Wilt u uw auto verkopen aan een autohandelaar? Dan bent u bij Autobedrijf Krens aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring als gespecialiseerd autohandelaar en kopen auto’s op die bedoeld zijn voor de export. Wij hebben enkele voorwaarden opgesteld waaraan de auto dient te voldoen om in aanmerking te komen voor de verkoop aan onze autohandelaar. Uiteraard kunt u deze voorwaarden terug vinden op onze website.

Een ervaren handelaar die professioneel te werk gaat

Door onze ruime ervaring als autohandelaar, weten wij precies wat onze klanten van ons verwachten. Als u uw auto wilt verkopen aan een autohandelaar, dan verwacht u een eerlijke prijs, een snelle afhandeling en een vriendelijke service. Dit is dan ook wat wij u kunnen bieden. Onze ophaalservice rijdt door heel Nederland om de opgekochte auto’s op te halen. Uiteraard krijgt u eerst een vrijblijvende prijsopgaaf van onze autohandelaar. De taxatie is gratis en kan zeven dagen per week tot 22.00 uur in de avond worden verricht.

Contact

Autobedrijf Krens is uw professionele autohandelaar. Wanneer u uw auto wilt verkopen aan onze autohandelaar, dan krijgt u contact betaald en ontvangt u direct een officieel RDW vrijwaringsbewijs. Wil u uw auto verkopen? Vul dan het formulier in en wij doen u een prijsopgaaf toekomen. Voor meer informatie of advies kunt u ook mailen naar autokrens@gmail.com of bellen naar 06 – 533 036 59 / 06 – 218 513 02.


Interessant? Deel deze pagina


rdw logo

EXPORT CAR

afgifte vrijwaringsbewijzen

trailer 1

linkedin facebook twitter